ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ 2013-2014 ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΠΗΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2015
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ    

2017 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΧΡΕΗ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΔΕΗ, ΚΑΙ Ο.Α.Ε.Ε.
Οι δικαστικές αποφάσεις για το 2014
Πληροφορίες θα βρείτε στο κάτωθι πόστ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ

»»»»»» https://www.facebook.com/helenvna/posts/993353474102413 ««««««
Εξουσιοδότηση για κ.α.π.α.
Η ομάδα στο Facebook | To Blog

Τελευταία ανανέωση σελίδας:

Πέμπτη Ιανουαρίου 05, 2017 08:38:16 μμ

 

2016 Η διαδικασία πληρωμής των Μή Ανταποδοτικών Τελών Κυκλοφορίας στη Δ.Ο.Υ. με ένα (1) Ευρώ γιά το 2016. Συνεχίζουμε για ΠΕΜΠΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, με συνέχεια στους  δικαστικούς αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι δικαστικές αποφάσεις για το 2014

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2016


Βήματα για Τέλη Κυκλοφορίας 2016 από τα μέλη της ομάδας κ.α.π.α. ώστε να συμπληρώσει ο κάθε συντονιστής τα έγγραφα για να τα καταθέσει στο πρωτοδικείο της περιοχής του αλλά και στην Δ.Ο.Υ.
1) Παίρνει το κάθε μέλος τις εξουσιοδοτήσεις της κ.α.π.α εις διπλούν: α) πρωτοδικείου, β) Δ.Ο.Υ - Υπ. Οικονομικών γ) για μέλος της κ.α.π.α, τις συμπληρώνει με τα στοιχεία που αναγράφονται επάνω σε ένα ΚΕΠ της περιοχής του για το γνήσιο της υπογραφής του και την παραδίδει στον συντονιστή του.
2) Θα καταθέσει την εγγραφή του προς την κ.α.π.α της τάξεως τον 30 € στο Ταχυδρομείο με τηλεφωνική επιταγή ή ταχυδρομική επιταγή στο όνομα Βνάτσιου Ελένη του Σπυρίδωνα στο ταχυδρομείο Αγ. Κων/νου – Αγρινίου – Αιτωλ/νίας, Τ.Κ. 30027 τηλ 6977959479 με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗ+ μέσα σε παρένθεση (Τέλη), για όλα τα αυτοκίνητα που έχει στο Ονομά του για να τα χρησιμοποιήσει η κ.α.π.α. για δικαστικές ενέργειες στα πρωτοδικεία και ’ρειο Πάγο που θα καταθέσει.
3) Δίνει φωτοτυπία της απόδειξης αυτής μαζί με την εξουσιοδότηση αλλά και τα στοιχεία όπως όνομα , επώνυμο, όνομα πατρός, αρ. ταυτότητας, ημ. Έκδοσης ταυτότητας, ΑΦΜ, αρ. αυτοκινήτου, ημ. Έκδοσης αδείας, ένα τηλέφωνο, και διεύθυνση κατοικίας.
4) Στον συντονιστή θα δώσει ως 10 € για το κάθε αυτοκίνητο για φωτοτυπίες, έξοδα μετακίνησης για (Δ.Ο.Υ., πρωτοδικείο), έξοδα κούριερ – ταχυδρομείου, έξοδα τηλεφώνου)
5) Ο συντονιστής οφείλει αφού τελειώσει τις ενέργειες να δώσει αντίγραφα για τα αυτοκίνητα ώστε να τα έχει ο κάθε οδηγός στο αυτοκίνητο.
6) Ο συντονιστής οφείλει όταν του δώσει η κ.α.π.α, τις αποδείξεις εγγραφής των μελών να τις δώσει στα μέλη ώστε να καλύπτονται νομικά τα άτομα από την κ.α.π.α.
7) Τις τρεις εξουσιοδοτήσεις κατεβάζετε εκτυπώνετε και τις θεωρείτε σε ΚΕΠ. Η μία είναι για το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, η δεύτερη για την Δ.Ο.Υ. η Τρίτη για κ.α.π.α., τις καταθέτετε στον τοπικό σας συντονιστή.

 

Κατεβάστε τις τρείς εξουσιοδοτήσεις(1, 2, και 3) από ΕΔΩ
1) Εξουσιοδότηση για κ.α.π.α. 2) Εξουσιοδότηση για Εισαγγελέα
3) Εξουσιοδότηση για ΔΟΥ και Υπουργείο οικονομικών

 

Ανακοίνωση : 
Απο την Δευτέρα 28/Δεκέμβρη/2015 έως και την Παρασκευή 15/Γενάρη/2016 που θα είναι και η τελευταία ημέρα θα απευθύνεστε στους κατά τόπους συντονιστές, για την συμπλήρωση των εγγράφων.
Η ομάδα στο Facebook | To Blog
 

Τελευταία ανανέωση σελίδας:

Πέμπτη Ιανουαρίου 05, 2017 08:38:16 μμ

 

2015 Η διαδικασία πληρωμής των Μή Ανταποδοτικών Τελών Κυκλοφορίας στη Δ.Ο.Υ. με ένα (1) Ευρώ γιά το 2015. Συνεχίζουμε για ΤETAΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, με νέες ενέργειες και με συνέχεια στους  δικαστικούς αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι δικαστικές αποφάσεις για το 2014
 
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2015
Βήματα για Τέλη Κυκλοφορίας 2015 από τα μέλη της ομάδας κ.α.π.α. ώστε να συμπληρώσει ο κάθε συντονιστής τα έγγραφα για να τα καταθέσει στο πρωτοδικείο της περιοχής του αλλά και στην Δ.Ο.Υ. 

1) Το κάθε άτομο μέλος που θα συμμετέχει πρώτη φορά και δεν έκοψε ποτέ παράβολο θα πάει κατά μόνας ή ομαδικά με το συντονιστή του να κόψει παράβολο 1 €!
α) πάει στο τμήμα εσόδων κόβει ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, 1 €  με αιτιολογία: κωδικός ΚΑΕ 1363 «για τα τέλη κυκλοφορίας 2015 Συμβολικό ποσό»

β) πάει στο ταμείο και πληρώνει το ποσό και έπειτα το προσθέτει ο συντονιστής στο έγγραφο σε φωτοτυπία στην αναφορά που θα καταθέσει στην Δ.Ο.Υ.

2) Παίρνει το κάθε μέλος την εξουσιοδότηση της κ.α.π.α την συμπληρώνει με τα στοιχεία που αναγράφονται επάνω σε ένα ΚΕΠ της περιοχής του για το γνήσιο της υπογραφής του και την παραδίδει στον συντονιστή του.
3) Θα καταθέσει την εγγραφή του προς την κ.α.π.α της τάξεως τον 30 € (Εθνική τράπεζα, Δικαιούχος: Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου - 798/001520-21) με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗ, και ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2015 για όλα τα αυτοκίνητα που έχει στο Ονομά του για να τα χρησιμοποιήσει η κ.α.π.α. για δικαστικές ενέργειες στα πρωτοδικεία και ’ρειο Πάγο που θα καταθέσει.
4) Δίνει φωτοτυπία της απόδειξης αυτής μαζί με την εξουσιοδότηση αλλά και τα στοιχεία όπως όνομα , επώνυμοόνομα πατρόςαρ. ταυτότηταςημ. Έκδοσης ταυτότηταςΑΦΜαρ. αυτοκινήτου,  ημ. Έκδοσης αδείας, ένα τηλέφωνο, και διεύθυνση κατοικίας.
5) Στον συντονιστή θα δώσει ως 10 € για το κάθε αυτοκίνητο για φωτοτυπίες, έξοδα μετακίνησης για (Δ.Ο.Υ., πρωτοδικείο), έξοδα κούριερ – ταχυδρομείου, έξοδα τηλεφώνου) 
6) Ο συντονιστής οφείλει αφού τελειώσει τις ενέργειες να δώσει αντίγραφα για τα αυτοκίνητα ώστε να τα έχει ο κάθε οδηγός στο αυτοκίνητο.
7) Ο συντονιστής οφείλει όταν του δώσει η κ.α.π.α, τις αποδείξεις εγγραφής των μελών να τις δώσει στα μέλη ώστε να καλύπτονται νομικά τα άτομα από την κ.α.π.α.
8) Τίς δύο εξουσιοδοτήσεις κατεβάζετε εκτυπώνετε και τις θεωρείτε σε ΚΕΠ. Η μία είναι για το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ και η δεύτερη για την Δ.Ο.Υ., τίς καταθέτετε στον τοπικό σας συντονιστή.
 
 
Ανακοίνωση : 
Απο την Τρίτη 23/Δεκέμβρη/2014 έως και την Κυριακή 11/Γενάρη/2015 που θα είναι και η τελευταία ημέρα θα απευθύνεστε στους κατά τόπους συντονιστές, για την συμπλήρωση των εγγράφων.
 

 

Συνέντευξη της εκπροσώπου της Κίνησης Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου, στο Ράδιο Αρτα για τις ενέργειες των Τελών Κυκλοφορίας του 2015 και θέματα του Ο.Α.Ε.Ε.

 

Συνέντευξη της εκπροσώπου της Κίνησης Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου,

για τις ενέργειες των Τελών Κυκλοφορίας του 2015 στο V-MEDIA

 


 

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ κ.α.π.α.

ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 2015

 

 

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ κ.α.π.α. (αρχεία) ΣΤΟ FACEBOOK ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 

 

Τελευταία ανανέωση σελίδας:  

Πέμπτη, 05. Ιανουαρίου 2017 20:38

 


 

2014

Η διαδικασία πληρωμής των Μή ανταποδοτικών

 Τελών Κυκλοφορίας στη Δ.Ο.Υ. με ένα (1) Ευρώ γιά το 2014.

Συνεχίζουμε για ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, και με δικαστικούς αγώνες.

 

 

 

AΓΡΙΝΙΟ (2012 - 3 άτομα) - (2013 - 180 άτομα) - (2014 - 2200 άτομα)

 

 


  1. H διαδικασία κατάθεσης: Αφού συγκεντρώσουμε τις άδειες κυκλοφορίας που θα πάνε για τα τέλη παίρνουμε το ποσό του ενός (1€) για κάθε άδεια, μετά πάμε στο τμήμα εσόδων και ζητάμε από τον υπάλληλο να μας βγάλει διπλότυπο υπέρ ταμείου παρακαταθηκών και δανείων για τα τέλη κυκλοφορίας με κωδικό 1229 (είναι ο κωδικός χαρτοσήμου) με το συνολικό ποσό π.χ. 65 άδειες Χ 1 ευρώ = 65 ευρώ,(όσες και οι αδειες που έχουμε συγκεντρώσει…)  λέμε στον υπάλληλο να το κόψει στο πρώτο όνομα που βρίσκεται στην λίστα μας με τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, Α.Φ.Μ.. θα μας ρωτήσουν «για ποιο όχημα» και θα απαντήσουμε χωρίς αριθμό γιατί είναι για πολλά. (εξάλλου δεν τους αφορά) μας κόβουν το διπλότυπο πάμε ταμείο και καταθέτουμε το ποσό. Στη συνέχεια το διπλότυπο είσπραξης επισυνάπτεται στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΞΩΔΙΚΟ το οποίο κατατίθεται μέσω δικαστικού επιμελητή. Βαστάμε όλοι ένα αντίγραφο του διπλότυπου και ένα αντίγραφο του σφραγισμένου εξώδικου, στο όχημα μας για τον έλεγχο (Τροχαία), αφού πρώτα τα κάνουμε ακριβή αντίγραφα σε δικηγόρο κολλώντας επάνω μεγαρόσημο (ΚΕΑΔ ειδικό ένσημο επικύρωσης) των 2 ευρώ.

  2. Παίρνουμε την "ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ" την εκτυπώνουμε εις διπλούν και την καταθέτουμε για ολα τα αυτοκίνητα με ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ  την πάμε στην εφορία παίρνουμε αρ. πρωτοκόλλου αφήνουμε το ένα εκεί το αντίγραφο και το άλλο το κρατάμε στα αυτοκίνητά μας (φωτοτυπούμε ένα αντίγραφο για κάθε όχημα)!

  3. Φέτος σε συνεργασία με το Ι.Ν.Κ.Α. θα συνεχίσουμε και δικαστικά αυτόν τον αγώνα. Θα καταθέσουμε για το ΙΝΚΑ 10 ευρώ στον Λογαριασμό Alpha Bank 275-******-064418 (Λεχουρίτης Γιώργος – Κολοβού Λαμπρινή), σαν αιτιολογία βάζουμε το όνομά μας (για την κάθε άδεια ξεχωριστά) θα πάρουμε την απόδειξη και θα την δώσουμε στον υπεύθυνο κάθε περιοχής και τότε συμμετέχουμε στην διαδικασία αυτήν του 1,00 ευρώ! Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε μαζί με το ΙΝΚΑ δικαστικά ώστε να μην έχουμε πάλι το ίδιο πρόβλημα και του χρόνου!

  4. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6977959479.

 

 


 

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ 2013-2014

 

 


 

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ 2012-13

 

26/12/2012.

Μετά από επίσκεψη πολιτών για να καταθέσουν (1ευρώ) στην Κέρκυρα και στο Αγρίνιο οι υπάλληλλοι των Τ.Π.κ.Δ., κλείδωσαν(?) τα ταμεία και αποχώρησαν για να αποτρέψουν τους πολίτες να μην προβούν σε αυτή την ενέργεια.

Η Ομάδα Καλούδη επανέρχεται με μήνυση αύριο 27/12/12 το ίδιο και η ομάδα Αγρινίου με μήνυση στις 28/12/12.

 

28/12/2012

Μετά την Ομάδα Μεσολογγίου, Λαμίας, και Πύργου Ηλείας η ομάδα του Αγρινίου της Πανελλαδικής κίνησης για τα μή ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας, κατέθεσε σήμερα στην Δ.Ο.Υ. του Αγρινίου με Διπλότυπο είσπραξης ομαδικά το ενα ευρώ (1€) στην οικονομική υπηρεσία. »» Δείτε λεπτομέρειες εδώ.(..και την διαδικασία της Κατάθεσης)

 

31/12/2012

Κατατέθηκε σήμερα από δικαστικό επιμελητή το εξώδικο του (1€) για τα μη ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας, για λογαριασμό της Ομάδας πολιτών του Αγρινίου. Την ερχόμενη εβδομάδα ετοιμάζεται νέο κύμα για να προσέλθει για τον ίδιο σκοπό, μετά την παράταση που έχει δοθεί.

 

2/1/2013

Στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αθήνα σήμερα κατέθεσαν με τον τρίτο τρόπο το ένα ευρώ (1€) για τα μη ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας. Δηλαδή έκοψαν παράβολο ονομαστικό 1 ευρώ καί μαζί με τη ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ Δ.Ο.Υ (υπόδειγμα 2.) τα κατέθεσαν στο πρωτόκολο.(παίρνοντας αντίγραφα)

 

7/1/2013

Η ομάδα Αγρινίου για τα μή ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας συνέχισε σήμερα με δεύτερη ομάδα πολιτών την κατάθεση ενός ευρώ (1€) στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου. Η κατάθεση θα συνεχιστεί και αύριο με την λήξη της προθεσμίας.

 

8/1/2013

Τελείωσε σήμερα η διαδικασία κατάθεσης του ενός ευρώ (1€) από την Ομάδα Αγρινίου, συγκεντρώνοντας πάλι μία τρίτη ομάδα πολιτών για τα μή ανταποδοτικά τέλη των ανύπαρκτων δρόμων της χώρας που καταδεικνύει την κατάντια που έχουν οδηγήσει τη χώρα οι πωλητικοί νταβατζήδες και καθημερινά πληρώνουν με τη ζωή τους οι συμπολίτες μας στα κατεστραμμένα και παρατημένα οδοστρώματα.

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΟ 2012-2013


 

ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ:

 

 

 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Εθνική οδός Αγρινίου-Αμφιλοχίας,

Συνδέει την Ηπειρο με την Στερεά Ελλάδα

και την Πελοπόνησο ... Ετος 2014

.... μια απαράδεκτη κατάντια από ένα ανίκανο

πολιτικό σύστημα των τελευταίων 40 ετών ...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ

Αλκαιος Ιωαννης Tiganitas Sotiris Ελένη Β.