ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ


ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ

ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ,

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟ »»


ANTIFA
Abrechnung Demonstration in Berlin und Potsdam

Ολόκληρο κεφαλι σπάσανε, να μην πληρωθούνε τα παιδιά. Αυτός είναι ο αναλυτικός λογαριασμός που πληρώνονται οι Αντιφαδες για να πουλάνε "αντισταση" και να τσακίζουν τον "φασισμό" 😉     Σύνολο 315.555,00 ευρώ για την "αντίσταση" στο Βερολίνο.

Φυλετικός πόλεμος και οι χρήσιμοι ηλίθιοι του «αντιρατσισμού»


Αγαπητέ Έλληνα,...
1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.
– ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» της Μοσάντ: Σωστά! Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα καταθέτει ό,τι του περισσεύει. Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς. Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους. Να μήν αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους. Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας!
– ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ της ΝΤΠ: Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν οτι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Όχι του πακιστανικού ή του αφγανικού. Για τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί. Ποιός σας εξουσιοδότησε (κύριοι Έλληνες πολιτικοί) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας; Εσείς αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 10 εκατομμυρίων Ελλήνων. Θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών;

2) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Οι Έλληνες πρόσφυγες παππούδες μας ήρθαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν απο Έλληνες. Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες να πάνε στα πλούσια κράτη της αραβικής χερσονήσου όπου θα φιλοξενηθούν απο ομοεθνείς τους ή ομόθρησκους.

3) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι γονείς μας ήταν μετανάστες.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (αν υποθέσουμε οτι χρωστάμε κάτι) στους Γερμανούς, στους Βέλγους, στους Αμερικανούς, στους Καναδούς και στους Αυστραλούς. Δεν χρωστάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε Ασιάτες και Αφρικανούς.

4) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμαστε εμείς.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Πρίν το 1980 τα καταφέρναμε χωρίς μετανάστες . Τότε το Γυμνάσιο δεν ήταν υποχρεωτικό και όποιος έβλεπε οτι δεν έχει μεράκι για τα γράμματα, στρεφόταν στην γεωργία, την κτηνοτροφία , τις οικοδομές . Σήμερα ακόμη και μηδέν να γράψεις στις εξετάσεις, περνάς σε κάποιο ΤΕΙ. Ποιός κατέστρωσε αυτό το σχέδιο για να διώξει τους Έλληνες απο τα «ταπεινά» επαγγέλματα. Ποιός έκανε το Γυμνάσιο υποχρεωτικό; Ήταν τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζουμε!

5) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Αυτοί που έρχονται εδώ είναι θύματα των κακών καπιταλιστών και τυραννικών καθεστώτων
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Δεν θυμόμαστε η Ελλάδα να βομβάρδισε κάποια χώρα ούτε να προσέφερε χρήματα και όπλα σε τυρρανικά καθεστώτα. Αυτοί οι δυστυχείς να πάνε στις χώρες που τους βομβάρδισαν ή στις χώρες που στηρίζουν τα τυρρανικά καθεστώτα. Οι «αντιρατσιστές» να σπάνε τις πρεσβείες των «κακών» χωρών και όχι τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των Ελλήνων.

6) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ! Ο λαός είναι το αφεντικό αυτής της χώρας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δικαιούται να αποφασίζει αν θα γίνουμε πολυπολιτισμική ή μονοπολιτισμική κοινωνία.

7) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πειράζει εάν βάλουμε αλλοδαπούς στις Στρατιωτικές Σχολές.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Σωστά! Όταν η Τουρκία και το Ισραήλ βάλουν στις Στρατιωτικές Σχολές τους Κούρδους, Αρμένιους, Έλληνες και Παλαιστίνιους τότε και εμείς να βάλουμε στις δικές μας αλλοδαπούς!

8) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν μπορεί ο Στρατός στα σύνορα να πυροβολεί άοπλους φουκαράδες που προσπαθούν να μπούν στη χώρα.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ο Στρατός δεν είναι φιλανθρωπικό σωματείο. Ο Στρατός υπάρχει για να πυροβολεί. Αν πάρουν χαμπάρι οτι δεν πυροβολούμε, πολλοί άοπλοι κατάσκοποι και δολιοφθορείς θα εισβάλλουν στη χώρα. Αν κάποιος δεν θέλει να τον πυροβολήσουν να μπεί νόμιμα στη χώρα με όλα τα χαρτιά που απαιτούνται.

9) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Τα πιο πολλά εγκλήματα γίνονται απο Έλληνες και οχι απο αλλοδαπούς.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Μας φθάνουν και μας περισσεύουν τα εγκλήματα απο Έλληνες. Δεν θέλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ απο αλλοδαπούς!

10) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πρέπει να είστε ξενοφοβικοί και να ενοχλείσθε απο τις συνήθειες και τα ήθη των λαθρομεταναστών.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Όποιος φιλοξενείται στην Ελλάδα οφείλει να προσαρμόζεται στα ήθη των Ελλήνων. Οχι οι Έλληνες να προσαρμόζονται στα ήθη των φιλοξενουμένων.

11) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι λαθρομετανάστες και οι Έλληνες εργάτες είναι αδέλφια!
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Ο λαθρομετανάστης έρχεται γνωρίζοντας οτι θα στερήσει την δουλειά απο κάποιον Έλληνα εργάτη. Είναι αυτό «αδελφική» συμπεριφορά;

12) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Όλοι οι μετανάστες είναι αγνοί δημοκράτες.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Στην Αλβανία φονεύθηκαν Βορειοηπειρώτες. Στο Αφγανιστάν φονεύθηκαν γυναίκες για ασήμαντες αιτίες. Στο Πακιστάν οι Καλάς – Καφίρ πιέσθηκαν να αλλάξουν την αρχαία ελληνική θρησκεία τους και να γίνουν μουσουλμάνοι. Αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν απο τους «αγνούς δημοκράτες».

 

13) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Τους βομβαρδίζουν του καημένους γιαυτό εκδικούνται

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Διέλυσε το ΝΑΤΟ την Γιουγκοσλαβία . Είδατε ποτέ κανέναν Γιουγκοσλάβο να κάνει τρομοκρατική ενέργεια και να θερίζει αθώους ;
Ρήμαξαν οι αποικιοκράτες Αγγλοι την Κύπρο, σκότωσαν ακόμα και δεκαεπτάχρονα .
Είδατε κανέναν Κύπριο να κάνει τρομοκρατική ενέργεια στην Αγγλία ;
Σακάτεψαν οι ΗΠΑ την Ιαπωνία με τις δύο ατομικές βόμβες ....
Είδατε ποτέ κανέναν Ιάπωνα να σκοτώνει αθώους στον δρόμο για την γενοκτονία που υπέστη ο λαός του;
Κι αλήθεια ....πότε έκαναν αποικίες εις βάρος τους οι Σουηδοί και οι Νορβηγοί που τους έχουν ταράξει και φτάνουν να τους απειλούν στα γραμματοκιβώτια τους πως θα τους σφάξουν αν δεν ασπαστούν το ισλάμ;

πηγή


Ε λοιπόν γι αυτό ,σταματήστε να δικαιολογείτε αυτά τα ανθρωποειδή
Τα ενοχικά δεν θα καταφέρετε να μας τα φορτώσετε ώστε να μας καταστήσετε αδρανείς και έτοιμους για σφαγή χωρίς αντίσταση, πουτσονεοταξίτες.
Δείτε και ως που απλώθηκαν αυτά τα τέρατα για να μαθαίνετε και λίγο ιστορία και ποιός θα έπρεπε κανονικά να έχει αρνητική ιστορική μνήμη απέναντί τους συγκρίνοντας και με τον χάρτη των σταυροφοφιών ώστε να τελειώνει αυτη η ενοχική παραπληροφόρηση ..
Οι χάρτες μιλούν από μόνοι τους .Αιντε γιατί αρκετά ανεχθήκαμε την προπαγάνδα για την χωρίς άμυνα γενοκτονία μας, χρηματοδοτούμενοι ρουφιάνοι του νεοταξισμού.

Αριστερά Και Ισλάμ: Μια Αρρωστημένη Σχέση!- The Left And Islam: A Sick Relationship!

Γυμναστήριο της Αθήνας εκπαιδεύει αντιφασίστες
Γυμναστήριο της Αθήνας εκπαιδεύει αντιφασίστες


Σχετικοί Σύνδεσμοι για τους ντόπιους πράκτορες

Ποιός είναι ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κλίκ εδώ)
ΚΕΕΡΦΑ κατά Ελλάδας (Κλίκ εδώ)

Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ (Μ.Κ.Ο.)

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ

Δεν υπάρχει ένα στέλεχος της ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη, που θα πει όχι σ’ αυτή την εθνομηδενιστική ξεφτίλα, το ξεπούλημα στη νέα τάξη;

Γυμναστήριο της Αθήνας εκπαιδεύει αντιφασίστες

ISIS το όργανο της ΝΤΠ


Οι Μπίζνες Καλά Οργανωμένες | Οι καθοδηγούμενοι ΛαθροεισβολείςΣάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 11:29:37 πμ